Locatii cununie civila BucurestiCand organizati un eveniment, va confruntati cu multe decizii. Alegerea unui loc este decizia care va avea cel mai mare impact asupra evenimentului dumneavoastra. Data evenimentului, optiunile de catering si experientele placute ale participantilor, toate sunt partial afectate de locul selectat.

Locatii cununie civila Bucuresti - sfaturi utile 

Suna putin intimidant? Nu trebuie sa va simtiti asa. Iata cateva recomandari despre modul in care ar trebui sa va alegeti restaurantul pentru evenimentul la care urmeaza sa participati.

Cand sa incepeti sa cautati un loc?

Cu cat mai devreme cu atat mai bine. Dupa ce intelegeti bine urmatoarele 3 lucruri, puteti incepe cautarea unei locatii perfecte, cum este si a noastra de exemplu: buget, dimensiune estimata a evenimentului si cerintele de spatiu.

Rezervati un loc pentru cununie cu cel putin 4-6 luni in avans, astfel incat sa aveti suficient timp pentru a planifica alte lucruri importante, cum ar fi cateringul, invitatiile la eveniment, decoratiunile, etc.

Locatia este importanta. Probabil ca ati considerat deja acest lucru. Pentru un eveniment local, este posibil sa cautati un un spatiu la o distanta rezonabila de casele sau locurile de munca ale majoritatii participantilor. Daca multi participanti vor calatori din afara orasului, un loc de intalnire in apropierea aeroportului sau a hotelurilor va fi benefic. In orice caz, nu uitati sa luati in considerare traficul, transportul si optiunile de parcare. Pentru o cununie civila va recomandam o locatie eleganta chiar in centrul orasului pentru ca participantii cu siguranta au intreaga zi rezervata pentru dumneavoastra.

Doriti sa reduceti sansa ca participantii  sa intarzie? Ii puteti ajuta utilizand tehnologia disponibila. Cu harti GPS, indicatii de orientare si informatii de parcare / transfer la indemana, participantii se vor simti usurati. Daca locul de desfasurare se afla intr-un oras mare le puteti indica locatia direct pe Google Maps.

Cu siguranta atunci cand cautati o locatie pentru un eveniment cum este cuninia civila veti dori sa stiti daca decorul si florile sunt incluse in pret si daca sunt incluse sampania si gustarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrebati si sa discutati cea mai buna oferta.