Despre noi

Cine suntem

Familia noastră de afaceri este prezentă în industria restaurantelor și a cateringului din 1960, când bunica noastră din Siria a deschis primul restaurant. De atunci, am continuat să aducem gustul nostru unic în România, unde am deschis compania noastră de catering. Suntem specializați în combinarea aromelor din România și cele mediteraneene, creând o experiență unică și delicioasă pentru clienții noștri. Serviciile noastre de catering au fost populare încă de la deschidere și ne mândrim cu abilitatea noastră de a aduce rețetele tradiționale ale familiei noastre unui public nou. Ne străduim să creăm o experiență memorabilă pentru toți clienții noștri și suntem pasionați să oferim mâncare și servicii de cea mai bună calitate. Suntem mândri să facem parte din scena culinară românească și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să aducem la masă aromele noastre unice pentru mulți ani de acum încolo.

Misiune
Valori

Misiunea noastra este ca mesele zilnice sa devina un obicei si nu o intamplare. Sa inlocuim cafeaua mic dejun, covrigul pranz sau sendvisul-cina cu o masa proaspat gatita, nutritiva, accesibila si rapida.

Sa oferim clienților noștrii experiența unei mese corect gătite, gustoase și sănătoase mereu cu preparate, rețete și servicii noi.

Să oferim membrilor echipei si colaboratorilor noștrii un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională.

Prin activitățile noastre să contribuim la sprijinirea comunității din care facem parte.

Respect,  Pasiune,  Echilibru,  Simplitate,  Progres.

Ne respectăm unii pe alții, recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine.  Îi tratăm pe ceilalți cum ne dorim să fim tratați. Ne place ceea ce facem.  Suntem dornici să creștem, să învățăm lucruri noi și interesante.

Obiective

Dorim sa ajungem unul din cele mai importante restaurante din București, care îți oferă o masă la un preț corect, folosind ingrediente atent alese și cu o atenție ridicată asupra gătitului sănătos.

Sub umbrela conceptului de bucătărie rapidă îți oferim un prânz rapid, diversificat și accesibil în vitrina selfservice (păstrăm aceeași structura dar gătite altfel zilnic – curcan, vită, porc, pui paste, rețete vegetariene, salate, deserturi de casă)

Bucataria noastra

La restaurantul nostru, suntem mândri că avem bucătari din Siria și România, care au peste 20 de ani de experiență în industria culinară. Expertiza și cunoștințele lor le-au permis să creeze mâncăruri cu un gust unic și special. Bucătarii noștri își folosesc toată experiența pentru a se asigura că fiecare fel de mâncare este realizat cu ingrediente de cea mai bună calitate și gătit la perfecție. Credem că bucătarii noștri sunt inima și sufletul restaurantului nostru și că pasiunea lor pentru gătit se reflectă în fiecare fel de mâncare pe care o creează. Suntem încrezători că clienții noștri vor putea gusta diferența și se vor bucura de aromele unice pe care bucătarii noștri le au de oferit.

Echipa Noastra

Oamenii din spatele restaurantului

Senior Chef

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Oscar Thomsen
Senior Chef

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Martin Williams
Senior Chef

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Shopping Cart
Scroll to Top