Scurta descriere

Descoperă aerul aristocrat, dar atât de familiar al micilor restaurante franțuzești tradiționale, într-una dintre zonele iconice ale Bucureștiului.

Bistro Dorobanți continuă povestea bucătăriei autentice și te îmbie într-o călătorie culinară pe 5 continente.

Scurta descriere

MISIUNE

Misiunea noastra este ca mesele zilnice sa devina un obicei si nu o intamplare. Sa inlocuim cafeaua mic dejun, covrigul pranz sau sendvisul-cina cu o masa proaspat gatita, nutritiva, accesibila si rapida.

Sa oferim clienților noștrii experiența unei mese corect gătite, gustoase și sănătoase mereu cu preparate, rețete și servicii noi.

Să oferim membrilor echipei si colaboratorilor noștrii un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională.

Prin activitățile noastre să contribuim la sprijinirea comunității din care facem parte.

Poziționat în centrul Capitalei, la intersecția zonelor principale de business, Bistro Dorobanți este locația pe care trebuie să o incluzi în topul listei tale de opțiuni pentru evenimentele de companie sau private. Cele doua săli comunicante ale locației si terasa,  pentru sedinte neconvenționale, workshop-uri si traininguri în format de 20-30 persoane.

Pentru toate acestea, ai la dispoziție întreaga logistică necesară, de la cea de catering până la echipamentul audio – video, dar și personalul prompt și bine pregătit care va avea grijă de acele detalii importante în realizarea unui eveniment fără cusur.

 VALORI

Respect  Pasiune  Echilibru  Simplitate  Progres

Ne respectăm unii pe alții, recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine.  Îi tratăm pe ceilalți cum ne dorim să fim tratați. Ne place ceea ce facem.  Suntem dornici să creștem, să învățăm lucruri noi și interesante.

Bistro Dorobanți oferă servicii de:

> catering  – coffee break, bufet suedez, recepții, meniul zilei (pornind de la 15 lei meniu complet, 40 preparate gătite zilnic diferit pentru tine, gata să fie servite imediat) , platouri (varietate foarte mare și posibilitatea personalizării acestora) , bufet suedez sau comenzi speciale

> Organizare evenimente – în locația noastră  sau altă locație aleasă de Dumneavoastră, oferindu-vă catering, mâncare si servicii de inchiriere logistica, personal, muzica, decor si entertainment

> Cadouri corporate – de la cele artizanale produse de noi sau colaboratori, dulceață, cozonac, prăjituri traditionale, vin de mure sau produse de băcănie – putandu-le personaliza eticheta cu logo-ul Dvs, unele produse  se pot face și în varianta fara zahar, până la cele cosuri cadou cu produse clasice

> Locație eveniment pentru conferințe, lansări de produs, team building-uri, business brunch – una din sălile locației este dotată cu videoproiector, flipchart și sistem audio centralizat, spectacole de teatru sau seminarii

> Ateliere și workshop-uri de gatit sau creație.

OBIECTIVE

Dorim sa ajungem unul din cele mai importante restaurante din București, care îți oferă o masă la un preț corect, folosind ingrediente atent alese și cu o atenție ridicată asupra gătitului sănătos.

Sub umbrela conceptului de bucătărie rapidă îți oferim un prânz rapid, diversificat și accesibil în vitrina selfservice (păstrăm aceeași structura dar gătite altfel zilnic – curcan, vită, porc, pui paste, rețete vegetariene, salate, deserturi de casă)