SERVICII

Bistro Dorobanți este una dintre cele mai bune echipe de specialiști în organizarea petrecerilor reușite. În bucătărie, preparatele delicioase sunt pregătite cu pasiune pentru gustul desăvârșit și pentru aspectul îmbietor, secretul oricărui eveniment memorabil. Echipa noastră de organizare și servire vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze și va răspunde cu promptitudine oricărei solicitări. Cu alte cuvinte, vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura că vă bucurați de momentele importante din viață.

De asemenea, putem organiza evenimente private și corporate într-un decor aparte. Acestea pot fi petreceri tematice, evenimente corporate, nunti, botezuri, petreceri aniversare sau orice alt eveniment special

Ne străduim să oferim o experiență memorabilă și unica, în care fiecare invitat să se simtă special. Ne asigurăm că fiecare eveniment este planificat și organizat cu grijă și atenț.

DESPRE LOCATIE

Dacă nu aveți un loc unde să vă organizați evenimentul, nu vă faceți griji – îl putem aranja pentru dumneavoastră în frumoasa noastră grădină din zona Tunari. Grădina  este un loc perfect pentru orice tip de eveniment, cu verdeața sa luxuriantă și atmosfera senină. Dvs. și invitații vă veți putea relaxa și vă veți putea bucura de aerul proaspăt, în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale zonei înconjurătoare.

Gradina Eva, situata in comuna Tunari, la 4km de Pipera, este locatia perfecta pentru cea mai minunata petrecere in aer liber, atat pentru adulti cat si pentru copii. Inchirierea se face pe o perioada de 4 sau 10 ore si include acces in exclusivitate la toata curtea, terasa si foisor. Pe gazonul sintetic, mereu impecabil, am pregatit canapele, fotolii, 3 mese si 28 scaune de adulti, masute si scaunele, farfurii, tacamuri si pahare din melamina pentru 10 copii, locuri special amenajate la umbra, leagan, trambulina si loc de joaca gonflabil. In foisor, grupul sanitar, 2 mese si 12 scaune, aer conditionat, TV smart, boxa bluetooth, wifi, frigider, espresor de cafea sunt la dispozitia oaspetilor.

 

Oaspetii pot folosi parcarea din locatie, gratuit. Se pot adauga optiuni din lista de servicii optionale pentru adulti si copii. Aveti posibilitatea de a decora spatiul rezervat conform preferintelor personale, in ziua evenimentului sau de a aduce animatori pentru petreceri. 

Gradina Eva poate acomoda pana la 40 de adulti si 10 copii (locuri pe scaune), si nu iti impunem un numar minim de invitati.

pACHETE & PRETUL

PACHET 4 ORE

1300LEI
  • INTERVALUL 11:00 - 15:00 / 17:00 - 21:00

PACHET 10 ORE

2500LEI
  • INTERVALUL 11:00 - 21:00

OPTIONALE

Shopping Cart
Scroll to Top